O Skalinadi

Od samog početka vodimo se istom mišlju:
U pansionu Skalinada Vi niste samo gost. Vi ste prijatelj. 

Već 42 godine u pansionu Skalinada obitelji, prijatelji i parovi stvaraju uspomene.

Kada je 1978. Skalinada osnovana, nitko se nije nadao da će postati jedno od glavnih obilježja Lokve Rogoznice. Gosti cijene pažnju koju im pružamo pa nije čudno što se vraćaju već desetljećima.

Od samog početka vodimo se istom mišlju:
U pansionu Skalinada Vi niste samo gost. Vi ste prijatelj.

Previous
Next
Previous
Next

Na savršenom je mjestu ako dolazite automobilom, a osiguran parking ispred objekta samo je početak toga što Vam nudimo.

Nakon dugog puta treba prizalogajiti. Ostavite stvari u nekom od naših apartmana s balkonima i spustite se kušati ukusnu hranu na velikoj terasi. Osim mirisa i okusa hrane možete uživati i u pogledu. Ljubazno osoblje će Vam cijelo vrijeme biti na raspolaganju.

Hrana će vas oduševiti pa ćete se vjerojatno kao i većina naših gostiju odlučiti za puni pansion. Osim toga nudimo vam polupansion i sami smještaj.

Kao što već znate za Vas imamo spremne apartmane s balkonima s kojih puca pogled na more i otoke. Idealni su za obitelji. Čitanje knjige i ispijanje vina u sumrak na balkonu opustit će Vas do te mjere da ćete zaboraviti na sve probleme. Stariji ljudi preferiraju apartmane u prizemlju koji su im lako dostupni jer nema stepenica.

Ako Vam ne treba toliko prostora možete odabrati neku od soba u kojima ćete imati potpunu privatnost, isto kao i u cijeloj Skalinadi. Vaša soba može biti Vaše utočište i mjesto za odmor nakon cijelog dana istraživanja predivne prirode koja okružuje naš pansion.

Prva predivna plaža udaljena je samo 50 metara, a cijela Makarska Rivijera poznata je po čistom moru i lijepim plažama. Također, Lokva Rogoznica smjestila se na jednom od najboljih mjesta za sve ljubitelje prirode. Na spoju mora, planina i rijeke.

Samo 9 km od Omiša znači da ste 10 minuta vožnje od romantičnog gradića koji je kao stvoren za romantične večere. Osim romantike Omiš je poseban i zbog ušća rijeke Cetine. Pratite Cetinu i istražite poznatu Poljičku Republiku. Nemojte propustiti posjetiti Radmanove Mlinice – popularno sklonište od ljetnih vrućina. Odvezite se do kipa Mile Gojsalić i uslikajte pogled na kojem će Vam svi prijatelji zavidjeti. Sliku podijelite preko besplatnog interneta u pansionu Skalinada.

Previous
Next
Previous
Next

Iz zaleđa Omiša do Splita možete doći preko planine Mosor. Odlučite li se za direktan put iz pansiona do Splita morate voziti samo 30 km. Putem ćete vidjeti mnoge plaže sa sitnim žalom pa možete i nekoliko puta stati kako biste se osvježili.

Predivne plaže dozivat će Vas i na putu prema Makarskoj koja je samo 25 km od Skalinade. Ako ste ljubitelj planinarenja, Biokovo će Vas ostaviti bez daha. Čak i ako niste popnite se gore kako biste uživali u pogledu. Makarska je poznata po noćnom životu pa ako se želite dobro zabaviti provedite vruću ljetnu noć u nekom od klubova.

Prije izlaska možete večerati u našem restoranu i planirati večer dok uživate u pogledu. Otoci i more obasjani zalazećim suncem uz čašu domaćeg vina najbolji su početak večeri.

Kada se nakon istraživanja prirode ili provoda vratite u Skalinadnu, Vaš apartman ili soba čekat će Vas kako biste se odmorili prije nove avanture.